АТ «Ямпільський приладобудівний завод»;

Код за ЄДРПОУ: 14309729
Телефон: 04336 2-24-31
e-mail: yapz@ukr.net
Юридична адреса: 24500, Вінницька обл., м. Ямпіль, вул. Замостянська, 83 А
 
Дата розміщення: 09.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

2) Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кожухар Валерiй Олександрович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1949
5) освіта** Одеський полiтехнiчний iнститут, машинобудування
6) стаж роботи (років)** 50
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З листопада 1991 р. голова правлiння ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", до листопада 1991 р. - директор "Сорокського дослiдного заводу засобiв механiки та автоматики".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.04.2017, 5 рокiв
9) опис Голова Правлiння вправi без доручення здiйснювати дiї вiд iменi Товариства, вiн уповноваженний керувати поточними справам Товариства, виконувати рiшення Загальних зборiв. Ради Товариства, представляти Товариство в його вiдносинах з третiми сторонами, вести переговори та укладати угоди вiд iменi Товариства, органiзує ведення протоколiв засiдання Правлiння та пiдписує їх. Питання повноважень, умов дiяльностi та матерiального забезпечення Голови Правлiння визначається контрактом, який укладається з Радою Товариства. Голова Правлiння подає зборам кандидатури заступника Голови Правлiння i членiв Правлiння для їх обрання. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 434360,94 грн. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 50 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: голова правлiння ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод" Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада* Член правлiння, заступник голови правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мадюдя Михайло Михайлович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1959
5) освіта** Вiнницький полiтехнiчний iнститут, машинобудування
6) стаж роботи (років)** 35
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З квiтня 2000 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння, до 2000 р. - начальник технiчного вiддiлу ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Заступник Голови Правлiння допомагає Головi Правлiння у виконаннi його повноважень та виконує обов'язки Голови Правлiння у разi його вiдсутностi, виконує рiшення Загальних зборiв та Ради Товариства. Винагороду за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримував. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 35 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Брушньовський Вадим Михайлович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1967
5) освіта** Технiчний унiверситет Молдови
6) стаж роботи (років)** 27
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", головний iнженер.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис До компетенцiї правлiння належать всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї iнших органiв Товариства. До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання та надання наглядовiй радi квартальних та рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 8) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння, за погодженням iз наглядовою радою. Винагороду за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримував. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 27 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", головний iнженер. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи протягом звiтного року не було.


1) посада* Член правлiння, заступник голови правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кожухар Вiталiй Олексiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1955
5) освіта** Харкiвський машинобудiвний iнститут, автоматика
6) стаж роботи (років)** 39
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З серпня 2001 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння, до 2001 р.- начальник вiддiлу матерiального постачання ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис До компетенцiї правлiння належать всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї iнших органiв Товариства. До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання та надання наглядовiй радi квартальних та рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 8) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння, за погодженням iз наглядовою радою. Винагороду за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримував. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 131384,74 грн. Винагороду за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримував. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи 35 рокiв, попередня посада - ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.


1) посада* Член правлiння, головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Слободянюк Тамара Петрiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1952
5) освіта** Харкiвський облiково-економiчни iнститут, бухоблiк
6) стаж роботи (років)** 43
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З березня 1996 р. - ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", головний бухгалтер, до 1996 р. - заступник головного бухгалтера ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис До повноважень посадової особи, як головного бухгалтера, вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 128187,74 грн. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи 29 рокiв, попередня посада - головний бухгалтер ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод". Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Як головний бухгалтер, призначена на посаду на невизначений термiн.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Собко Володимир Євгенович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1952
5) освіта** Вiнницький полiтехнiчний iнститут, машинобудування
6) стаж роботи (років)** 40
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З сiчня 1988 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", начальник ВПЗП, до 1988 р. - старший iнженер технолог-нормувальник.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис До компетенцiї правлiння належать всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї iнших органiв Товариства. До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання та надання наглядовiй радi квартальних та рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 8) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння, за погодженням iз наглядовою радою. Винагороду за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримував. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 40 рокiв, Стаж керiвної роботи 26 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", начальник ВПЗП. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада* Член правлiння, заступник голови правлiння по маркетингу
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Лубковський Валерiй Володимирович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1967
5) освіта** Одеський iнститут народногогосподарства
6) стаж роботи (років)** 31
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З червня 2002 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння по маркетингу, до 2002 р. - начальник Ямпiльської мiжрайонної податкової адмiнiстрацiї.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис До компетенцiї правлiння належать всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї iнших органiв Товариства. До виключної компетенцiї правлiння належить: 1) органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 2) розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи правлiння; 4) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання та надання наглядовiй радi квартальних та рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 5) розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй та посадових окладiв працiвникiв Товариства; 6) призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 7) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; 8) укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники правлiння, за погодженням iз наглядовою радою. Крiм заробiтної плати встановленої штатним розкладом (170029,01 грн. за рiк), iнших винагород та доходiв, в тому числi в натуральнiй формi не отримує. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", заст. голови правлiння по маркетингу. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи 31 рiк. Стаж керiвної роботи 26 рокiв.


1) посада* Голова Наглядової ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Макогон Олексiй Миколайович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1980
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 13
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Начальник юридичного вiддiлу ТОВ "Газовик Самара"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис НаглядоваРада Товариства: - розглядає та затверджує звiти, якi подає Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал, рiк; - аналiзує дiї Правлiння щодо Управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, техничної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв, послуг; - виступає в разi необхiдностi iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок Фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про створення, реорганiзацiю та лiквiдацiю дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв, затверджує їх статути i положення з подальшим затвердженням вищим органом Товариства; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи Товариства, визначає органiзацiйну структуру Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про придбання Товариством власних акцiй; - затверджує рiшення Правлiння про вiдчуження транспортних засобiв та iншiх основних фондiв; - визначає умови оплати працi Голови та членiв Правлiння; - визначає умови оплати працi посадових осiб дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв; - затверджує договори укладенi Правлiнням на суму, що перевищує визначену Наглядовою Радою. Винагороду за виконання обов'язкiв голови Наглядової ради не отримував. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 13 рокiв. За 2018 рiк винагороди, як голова наглядової ради ПрАТ "ЯПЗ", не отримував. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: Начальник юридичного вiддiлу ТОВ "Газовик Самара". Голова Наглядової ради є акцiонером емiтента.


1) посада* Член Наглядової ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кiосак Леонiд Генадiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1990
5) освіта** вища, Харкiвський облiково-економiчний iнститут
6) стаж роботи (років)** 6
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Навчання у Харкiвському облiково-економiчному iнститутi, останнi 4 роки - iнженер економiст зi збуту
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Наглядова Рада Товариства: - розглядає та затверджує звiти, якi подає Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал, рiк; - аналiзує дiї Правлiння щодо Управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, техничної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв, послуг; - виступає в разi необхiдностi iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок Фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про створення, реорганiзацiю та лiквiдацiю дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв, затверджує їх статути i положення з подальшим затвердженням вищим органом Товариства; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи Товариства, визначає органiзацiйну структуру Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про придбання Товариством власних акцiй; - затверджує рiшення Правлiння про вiдчуження транспортних засобiв та iншiх основних фондiв; - визначає умови оплати працi Голови та членiв Правлiння; - визначає умови оплати працi посадових осiб дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв; - затверджує договори укладенi Правлiнням на суму, що перевищує визначену Наглядовою Радою. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 6 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: студент Харкiвськоого облiково-економiчного iнституту, останнi 4 роки - iнженер економiст зi збуту. Член Наглядової ради є акцiонером емiтента. Частка в Статутному капiталi емiтента, якою володiє особа 0,02% вiд загальної кiлькостi. Посади, якi особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв - Член наглядової ради ПрАТ ЯПЗ. Особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 0 роки. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 77815,90 грн в тому числi отримав винагороду, як член наглядової ради, в розмiрi 5647,00 грн. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада* Член Наглядової ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Грiшкiна Надiя Григорiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1957
5) освіта** Вiнницький полiтехнiчний iнститут, машинобудування
6) стаж роботи (років)** 35
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З листопада 2007 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", начальник лабораторiї, до 2007 р. - контролер ВТК ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Наглядова Рада Товариства: - розглядає та затверджує звiти, якi подає Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал, рiк; - аналiзує дiї Правлiння щодо Управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, техничної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв, послуг; - виступає в разi необхiдностi iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок Фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про створення, реорганiзацiю та лiквiдацiю дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв, затверджує їх статути i положення з подальшим затвердженням вищим органом Товариства; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи Товариства, визначає органiзацiйну структуру Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про придбання Товариством власних акцiй; - затверджує рiшення Правлiння про вiдчуження транспортних засобiв та iншiх основних фондiв; - визначає умови оплати працi Голови та членiв Правлiння; - визначає умови оплати працi посадових осiб дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв; - затверджує договори укладенi Правлiнням на суму, що перевищує визначену Наглядовою Радою. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 35 рокiв, Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", начальник лабораторiї. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Член Наглядової ради є акцiонером емiтента. Частка в Статутному капiталi емiтента, якою володiє особа 0,017% вiд загальної кiлькостi. Стаж керiвної роботи 11 рокiв, попередня посада - ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", начальник лабораторiї. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 78468,64 грн в тому числi отримана винагорода, як член наглядової ради, в розмiрi 5647,00 грн.


1) посада* Член Наглядової ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мiрчев Петро Степанович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1950
5) освіта** Одеський верстатобудiвельний технiкум, iнженерно-економiчний
6) стаж роботи (років)** 39
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З сiчня 1998 р. ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод, начальник складального цеху, до 1998 р. - начальник експерементальної дiльницi ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Наглядова Рада Товариства: - розглядає та затверджує звiти, якi подає Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал, рiк; - аналiзує дiї Правлiння щодо Управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, техничної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв, послуг; - виступає в разi необхiдностi iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок Фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про створення, реорганiзацiю та лiквiдацiю дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв, затверджує їх статути i положення з подальшим затвердженням вищим органом Товариства; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи Товариства, визначає органiзацiйну структуру Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про придбання Товариством власних акцiй; - затверджує рiшення Правлiння про вiдчуження транспортних засобiв та iншiх основних фондiв; - визначає умови оплати працi Голови та членiв Правлiння; - визначає умови оплати працi посадових осiб дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв; - затверджує договори укладенi Правлiнням на суму, що перевищує визначену Наглядовою Радою. Винагороду за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не отримував. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 39 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод, начальник складального цеху. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Частка в Статутному капiталi емiтента, якою володiє особа 0,0005% вiд загальної кiлькостi. Стаж керiвної роботи 20 рокiв, попередня посада - ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод, начальник складального цеху. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 131697,09 грн в тому числi отримав винагороду як член наглядової ради в розмiрi 5647,00 грн.


1) посада* Член Наглядової ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Патлатюк Петро Миколайович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1967
5) освіта** Вiнницький полiтехнiчний iнститут, машинобудування
6) стаж роботи (років)** 39
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
ПрАТ Ямпiльський приладобудiвний завод" начальник тенiчного вiддiлу
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Наглядова Рада Товариства: - розглядає та затверджує звiти, якi подає Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал, рiк; - аналiзує дiї Правлiння щодо Управлiння Товариством, реалiзацiї iнвестицiйної, техничної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв, послуг; - виступає в разi необхiдностi iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок Фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про створення, реорганiзацiю та лiквiдацiю дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв, затверджує їх статути i положення з подальшим затвердженням вищим органом Товариства; - затверджує правила процедури та iншi внутрiшнi документи Товариства, визначає органiзацiйну структуру Товариства; - затверджує рiшення Правлiння про придбання Товариством власних акцiй; - затверджує рiшення Правлiння про вiдчуження транспортних засобiв та iншiх основних фондiв; - визначає умови оплати працi Голови та членiв Правлiння; - визначає умови оплати працi посадових осiб дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв; - затверджує договори укладенi Правлiнням на суму, що перевищує визначену Наглядовою Радою. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 39 рокiв. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод, головний метролог. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Член Наглядової ради є акцiонером емiтента. Частка в Статутному капiталi емiтента, якою володiє особа 0,007109% вiд загальної кiлькостi. Стаж керiвної роботи 18 рокiв, попередня посада - ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод начальник технiчного вiддiлу. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 157133,56 грн. в тому числi отримав винагороду як член наглядової ради в розмiрi 5647,00 грн.


1) посада* Голова Ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Медведев Михайло Володимирович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1971
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 24
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Комерцiйний директор ТОВ "Газовик Самара"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi Товариства, дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв проводиться Ревiзiйною комiсiєю. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Без висновкiв ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати рiчний баланс. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати позачергового скликання Загальних зборiв або проведення засiдання Ради Товариства, якщо виникла загроза iнтересам Товариства або виявленi зловживання, допущенi посадовими особами. Винагороду за виконання обов'язкiв голови Ревiзiйної комiсiї не отримувала. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 24 роки. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: Комерцiйний директор ТОВ "Газовик Самара". Винагороду за виконання обов'язкiв голови Ревiзiйної комiсiї не отримував. Стаж керiвної роботи 16 рокiв.


1) посада* Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шатохiна Галина Спиридонiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1957
5) освіта** Одеський полiтехнiчний iнститут, iнженерно-економiчний
6) стаж роботи (років)** 32
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З березня 1993 р. ВАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод", провiдний економiст, з 2016 року пенсiонерка.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi Товариства, дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв проводиться Ревiзiйною комiсiєю. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Без висновкiв ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати рiчний баланс. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати позачергового скликання Загальних зборiв або проведення засiдання Ради Товариства, якщо виникла загроза iнтересам Товариства або виявленi зловживання, допущенi посадовими особами. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 32 роки. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. За 2018 рiк отримала винагороду як член ревiзiйної комiсiї в розмiрi 4500,00 грн.


1) посада* Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Жираєва Людмила Вячеславiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1962
5) освіта** Вiнницький м'ясомолочний технiкум, бух. облiк
6) стаж роботи (років)** 31
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
З 2001 р. заступник головного бухгалтера ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.04.2017, 5 рокiв
9) опис Перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi Товариства, дочiрних пiдприємств, фiлiй та представництв проводиться Ревiзiйною комiсiєю. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Без висновкiв ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати рiчний баланс. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати позачергового скликання Загальних зборiв або проведення засiдання Ради Товариства, якщо виникла загроза iнтересам Товариства або виявленi зловживання, допущенi посадовими особами. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Загальний стаж роботи 31 рiк. Iншi посади, якi обiймала ця посадова особа протягом останнiх п"яти рокiв: заступник головного бухгалтера ПрАТ "Ямпiльський приладобудiвний завод". Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 123240,29 грн в тому числi отримала винагороду як член ревiзiйної комiсiї в розмiрi 4500,00 грн. Стаж керiвної роботи 17 рокiв.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні привілейовані іменні
1 2 3 4 5 6 7
Голова правлiнняКожухар Валерiй Олександровичд/н36221.7165836220
Член правлiнняМадюдя Михайло Михайловичд/н130.006161130
Член правлiнняБрушньовський Вадим Михайловичд/н0000
Член правлiнняКожухар Вiталiй Олексiйовичд/н0000
Член правлiння, головний бухгалтерСлободянюк Тамара Петрiвнад/н130.006161130
Член правлiнняСобко Володимир Євгеновичд/н1750.0829381750
Член правлiнняЛубковський Валерiй Володимировичд/н0000
Голова Наглядової ради, акцiонерМакогон Олексiй Миколайовичд/н2816713.349226281670
Член Наглядової ради, акцiонерКiосак Леонiд Генадiйовичд/н420.019905420
Член Наглядової ради, акцiонерГришкiна Надiя Єгорiвнад/н360.017062360
Член Наглядової ради, акцiонерМiрчев Петро Степановичд/н10.00047410
Член Наглядової ради, акцiонерПатлатюк Петро Миколайовичд/н30.001430
Голова Ревiзiйної комiсiїМедведев Михайло Володимировичд/н2816713.349226281670
Член ревiзiйної комiсiїШатохiна Галина Спиридонiвнад/н420.019905420
Член ревiзiйної комiсiїЖираєва Людмила Вячеславiвнад/н230.0109230
Усього 60304 28.58 60304 0